Full fart i Boma

Vi hade tänkt att börja arbetet där vi slutade men det finns så mycket viktiga händelser här , så vårt arbete kommer nog få ett helt annat innehåll än vi tänkt .
  Så därför lite annat tills vi återkommer om barnhemmet :
På Happy family trivs vi faktiskt trots Mama K.Vi träffar nu många på gator och torg som känner igen oss -vilken härlig känsla det är . Det ät fantastiskt roligt att marknaden har flyttat till Boma. Två gånger i veckan vimlar det av människor, färgglada och vänliga , vinkar och hälsar på oss . Har de inte små barn på ryggen så har de barn i magen . Befolkningstillväxten är god , kan man säga .
 Här har vi nu en regnperiod . Under den här vår första vecka har vi haft regn dagligen . Bybefolkningen hoppas på mer regn så att de kan plantera majs , bönor , tomater mm . Förra året vid den här tiden var det mycket torrare och dammigare .
 Vår 14-åriga flicka som har en cp-skada har fått en fin och smidig rullstol . Den fick vi från hjälpmedelscentralen i Stockholm . Stort tack för den . En förhoppning med den rullstolen var att hon skulle kunna köra den själv med hjälp av ena handen och ena benet . Det lyckas hon redan mycket bra med . Man blir lite tårögd .

Kommentarer
Postat av: Nina

Så fantastiskt med rullstolen! Hälsa barnen så mycket från mig. Längtar tillbaka.

Lycka till med allt där nere nu.

Kram Nina

2011-10-19 @ 23:17:44
Postat av: Gunilla

Vad underbart att få ta del av livet i Boma genom er. Man blir tårögd när man hör om rullstolen. Härligt. kram på er.

2011-10-20 @ 21:26:33
Postat av: Gunilla

Vad underbart att få ta del av livet i Boma genom er. Man blir tårögd när man hör om rullstolen. Härligt. kram på er.

2011-10-20 @ 21:27:58
Postat av: Ann-Marie och Gunnar

Hej

Låter jobbigt med resan ned men roligare när ni väl kommit fram. Glada barn och rullstol till den som behövde låter härligt. Regnperiod vill vi inte ha här men det har varit regn och blåst även i Stockholm. Däremot strålar solen idag från en klarblå himmel.

Ha det så jättebra, vi följer Era äventyr.

Kram från oss.

2011-10-21 @ 13:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0