paradiset men sjukbesök



Vi har nu kommit till paradiset . Detta är vår utsikt från verandan på Marlin , vår bunta . Här trivs vi bland mängder av exotiska växter , apor som tjattrar , stora mulliga , grå hönsfåglar som rusar förbi , indiska oceanen som brusar  . Stranden kantas av underbara blommande kaktusar .



 
Men det finns förstås lite smolk i bägaren . Ann har fått hög feber och huvudvärk och kanske lite magknip .Efter att ha slagit våra tre kloka huvuden ihop så besöt vi oss för att en malariatest var nog nödvändig. Vi fick åka 4mil till Tanga för detta . Taxi på en jättejobbig väg , säskilt för Ann . På 4:e mottagningen var labbet öppet och då gick allt fort och lätt . Vi   väntade inne på labbet sittande på en liten pall . Ingen malaria men man såg förhöjda vita i microskopet. Antibiotika hade vi redan satt in så nu hoppas vi bara på lite effekt .
Imorgon skall vi åka till Gunillas arbetskamrat på Vistaskolan , vars fru forskar här i Tanga . Såvida Ann känner sej lite piggare .

Kommentarer
Postat av: Johan

Vilka fina bilder! Hoppas Ann mår lite bättre snart så att ni kan fortsätta njuta av resan och omgivningen fullt ut. Ha det jättefint!

2011-11-05 @ 17:18:53
Postat av: Anita Hedlund

Hej! Spännande att få följa er resa! Vilka kontraster på liv. Här stressar vi runt för att skaffa fler och fler tekniska prylar. Tänkvärt, förstår att ni är med om mycket. Här hemma har vi haft en fin höst, snart har alla vackra löv släppt från träden. KRYA PÅ DIG ANN! Kram/Anita

2011-11-07 @ 03:26:33
Postat av: Annika Hjelmgren

Hoppas du snart mår bättre Ann! Ta det lugnt så att du kan njuta av sol o värme.

Annika

2011-11-07 @ 14:09:20
Postat av: boris jelic

hejj :D Skulle vara jättesnällt om du kunde gå in på min blogg och kommentera den filmen jag och mina kompisar gjorde till ett arbete om fantasy där det bl.a finns jättecoola effekter och som vi fick MVG på, tack :D!

2011-11-07 @ 17:05:32
URL: http://boriiisjeliiic.blogg.se/
Postat av: Gösta och Marianne Backlund

Hej. Osis att bli dålig när du är på sån vacker plats. Vi mår prima och nu bor vi hos dig. Staffan ringde igår och meddelade att idag 08 kom dom och började med vårt badrum. Marianne lagade en god middag på din fina spis och vi lär oss nog att hitta alla finesser i din lägenhet. Krya på dig och v'älkommen hem senare i november. Gösta och Marianne och Axa och Selma.

2011-11-07 @ 19:19:20
Postat av: Zahra

Ann jag trodde jag tagit ensamrätt på mystiska sjukdomar !! Krya på o ha en underbar tågresa !

2011-11-09 @ 08:50:13
URL: http://www.medzeta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0