Zanzibar

Om ni undrar var vi tagit vägen så finns vi i ett härligt hus vid strandkanten på Zanzibars östra sida , Jambiani. Jag tittar ut över Indiska oceanen och ser horisonten oändligt långt bort . Det är underbart att bada bort det dammiga Boma för en tid . Åh, vad vi längtat efter salta bad .

Förmodligen bli inläggen sporadiska under vår semester här pga av kontaktsvårigheter  Vi får endast mycket sporadiskt kontakt via mobiltele eller internet . Så vi hörs när vi hörs.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad skönt det låter med ett härligt salt bad i solen. Hoppas ni får det jätte skönt på Zanzibar.

Puss och kram Sara

2011-01-28 @ 12:32:53
Postat av: Martin

Åå, vad skönt det låter. Jag är inte alls avundsjuk!

2011-01-30 @ 03:24:16
Postat av: Maria Sundberg

Hej!Äntligen får ni lite välförunnad och skön avkopplad ledighet efter alla tålmodiga insatser och vedermödor! Vad mycket ni får vara med om! Må så gott & kram! Maria

2011-01-30 @ 16:27:07
Postat av: Ann-Marie och Gunnar

Hej

Låter härligt. Det gäller att koppla av och njuta när ni nu kan. Här börjar man känna lite hopp om vår framöver. Sol idag och fåglarna kvittrade när jag gick till jobbet imorse. Tänk vad tiden går februari imorgon. Vi som haft vinter sedan november avundas Er som har sol och värme. Camilla är 3 veckor i Thailand och vi får mail om hennes varma och soliga dagar där också. Ha det så bra och många hälsningar

Gunnar och Ann-Marie

2011-01-31 @ 09:25:25
Postat av: Ann-Marie och Gunnar

Hej Låter härligt. Passa på och njut när ni nu får lite semester. Här börjar vi känna lite hopp om vår framöver. Idag sol och fåglarna kvittrade när jag gick till jobbet imorse. Vi som haft vinter med kyla och snö sedan november avundas Er med sol och värme. Camilla är i Thailand 3 veckor och vi får löpande mail om hur varmt och skönt det är även där.

Ha det så jättebra, tänk vad tiden går fort. Februari imorgon. Känns inte så länge sedan ni åkte iväg. Hälsningar Gunnar och Ann-Marie

2011-01-31 @ 09:33:03
URL: http://habarigani.blogg.se/
Postat av: svägerskann

Det låter härligt. Kul att Ni får vara tillsammans och njuta. Här är det jobb, tvätt, läxläsning och längre dagar. Tänker ofta på Er. Oskar är hemkommen fr. Goa nöjd och brunbränd, han blev så glad för tyget fr Er, fina färger och omtanken värmde. Ludvig hemkommen från Mellanamerika ( kurs i globalmedicin i Nicaragua) valde att fira sin 25-årsdag hos oss så vi lagade en stor balja fisksoppa och bakade morotskaka. Hinner Ni läsa några böcker? Det har kommit flera böcker fr. Afrika det senaste året. "En halv gul sol" ligger och väntar på mitt sängbord. Nu ska jag se ett program på TV "Jakten på Lycka" Det sägs att människors lyckoindex är högt i Afrika, ja det finns mycket att prata om och det ska bli roligt att ta del av Era upplevelser när ni kommer hem. Må så gott! Alla hälsar. Kram Ann

2011-02-01 @ 21:10:02
Postat av: Siv Myrén

Hej! Det är roligt att läsa om det ni gör och upplever! Fortsätt att ha det bra. Kram Siv

2011-02-01 @ 21:40:22
Postat av: Johan

Åh fantastiskt hälsa Zanzibar från oss, vi saknar ön och Afrika massor. Det va inte särskilt kul att landa i Sverige. Stor kram till er båda, alla!



Tack Ann för kortet, vilken grej! Vi besegrade kilimanjaro.....wow

2011-02-02 @ 19:38:11
Postat av: Ida

Instämmer i alla andra frusna svenskar hälsningar, njut av sol, bad och värme. Hälsa alla. Kramar från Ida

2011-02-06 @ 11:31:27
Postat av: Joanna

Oj det låter overkligt trots att jag varit där. Uppdatera gärna med bilder från Jambiani, vore spännande att se hur det ser ut.



Hoppas ni haft det underbart och frossat i hur mycket skaldjur som helst!

Hälsa alla, kram Joanna.

2011-02-07 @ 10:46:48
Postat av: Betty och Amon

Hej,

Vad härligt det ser ut på alla bilderna! Vilka bra och glada insatser ni gör som sjuksköterskor från Sverige.

Jag är på middag hos Amon och har fått "dodo", ugandisk spenat. Jättegott. Det här är första gången som Amon och jag skriver i en blogg. Kommer det att fungera?! Det tog ett tag medan vi båda sa: jag fattar ingenting.

Vad skönt för den 17-årige pojken att han fick stöd när han skulle till läkare och provtagning. Fy så nervöst att vänta på hiv-test. Malaria är illa nog. Väl att han fick medicin.

Ni anar inte hur kallt här är och hur mycket is som hänger ner för bergssidorna i stan. "Kung Bores mustacher"

Ni är jättesnygga i era afrikanska klänningar!!

Björn och Tore hälsar så mycket.

Många varma hälsningar från Betty och Amon

2011-02-25 @ 22:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0