Nyheter från Boma

   Mama Key har höjt hyran ! 50 % !
Nu kostar enkelrummen 75 SEK / d . Vi har fått lite rabatt på rummen , kylskåpshylla , gas till matlagning , nyckel till postboxen , nyckel till tvättmaskinen och nu äntligen tillräckligt med toapapper .Tack för alla bidrag .

Besök på HIV-mottagningen Boma hospital : Intressant samtal med omtänksam personal och vi uppfattade verksamheten som mycket seriös . Vi var där med 11-åring från barnhemmet . Månatlig uppföljning 1 g / mån-gratis , kostnadsfri bromsmedicin , tonårsgrupp 1 g / mån.

Imorgon ska vi träffa vår projektledare . Det ska bli spännande att få stämma av vårt arbete .

Idag tog vi fel på person vilket bjöd oss på ett riktigt , rejält gapskratt : Vi hade bestämt träff med en kvinna som vi inte träffat på 2 månader. Under väntan dök en annan kvinna upp som verkade väldigt bekant och kom emot oss med ett leende . I hastigheten trodde vi att det var vår träff och bjöd henne att sitta ner och vi hann både dricka läsk och bjuda på lunch innan misstaget uppdagades . Då ringde nämligen vår riktiga träff och sade att nu var hon på väg .
 Björn har nu åkt hem till Sverige och Anns två vänner, Barbro och Bengt  har kommit . DDe befinner sej dock just nu på safari.

Kommentarer
Postat av: Martin

Alltid väldigt trevigt men ett nytt inlägg. Massa kramar!

2011-01-19 @ 09:18:38
Postat av: birgittawannberg

Så skönt att Barbro och Bengt är på plats nu - på Safari låter fantastiskt spännande-Själv ser jag fram till Boston resa så besök hos er kan jag ej fast det låter mycket intressant. tack för bloggen - jag gillar speciellt luchen med fel person historien. LILLAN

2011-01-20 @ 00:34:58
Postat av: Gunilla

Hej på er, en hälsning från ett vackert och soligt Stockholm. Var igår ute och firade Lenas 60-års dag på Fasching, jättetrevligt. Lika roligt varje gång att träffa Björn som med STOR entusiasm berättar om sina upplevelser och kanske vidare planer. Längtar att få se hur ni har det.

Kram Gunilla

2011-01-23 @ 13:04:01
Postat av: Heléne

Hej Ann o Susanne!

Vill tacka för det jättefina tyget, tänker nog använda det som duk.

Härligt att höra att ni mår bra och är friska , kanske vaccineringen som har gjort susen. Hoppas ni får en fortsatt fin tid i Afrika.

Kram Heléne

2011-02-01 @ 17:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0